ÎNCHIRIERI

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată serviciului de închiriere BRP. Dacă dorești să te bucuri de experiența vehiculelor BRP, fără să investești în achiziționarea acestora, atunci ai ajuns în locul potrivit. Oferim serviciul de închiriere pentru o gamă largă de unități BRP Sea-Doo și multe altele.

Indiferent dacă ești în căutarea unei activități în aer liber cu prietenii și familia sau cauți o modalitate nouă de a te bucura de timpul liber, avem opțiuni de închiriere pentru toate nevoile. Serviciul nostru de închiriere oferă flexibilitatea de a alege un vehicul care să se potrivească nevoilor și programului tău.

Trimite o solicitare

Pentru a închiria un vehicul, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul nostru de înregistrare pentru închiriere. Acesta este disponibil mai jos, fiind simplu și rapid de completat. După ce am primit formularul, unul dintre membrii echipei noastre de închiriere te va contacta pentru a discuta detaliile suplimentare și a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

De asemenea, avem și opțiuni pentru grupuri mari și evenimente speciale. Suntem pregătiți să vă ajutăm să planificați o excursie memorabilă și să vă oferim asistență pentru a alege vehiculele BRP perfecte pentru orice eveniment.